ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ REHAU

Ενδοδαπέδια Χαμηλού Ύψους

Το νέο σύστημα RAUTHERM SPEED Velcro χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα μιας εξαιρετικά γρήγορης τοποθέτησης με εξοικονόμηση χρόνου. Επιτυγχάνεται έως και 30% γρηγορότερη τοποθέτηση έναντι των συμβατικών συστημάτων. Η συναρμολόγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από έναν άνθρωπο, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Χάρη στη στερέωση Velcro είναι εφικτή η ευέλικτη επιλογή τοποθέτησης σωλήνα, καθώς και η απλή τοποθέτηση του. Επιπλέον, το νέο σύστημα ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις ηχομόνωσης, δεδομένου ότι το φράγμα υγρασίας, δε μπορεί να διεισδύσει στη μόνωση.

Σημαντικό συστατικό μέρος τους συστήματος αποτελούν οι νέοι σωλήνες RAUTHERM SPEED PE-Xa, οι οποίοι έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε θέρμανση / ψύξη επιφανειών. Η νέα στρωματική δομή καθιστά εφικτά τη δυνατότητα ευλυγισίας του σωλήνα έως και 30% περισσότερο, έναντι των συμβατικών σωλήνων θέρμανσης επιφανειών με αποτέλεσμα τον ταχύτερο χρόνο τοποθέτησης.

Η νέα πλάκα RAUTHERM SPEED plus είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Εάν υπάρχει ήδη τοποθετημένη μόνωση, η νέα πλάκα συγκόλλησης αποτελεί την ιδανική λύση για το έργο κατασκευής σας.

Το σύστημα RAUTHERM SPEED αποτελεί το πρώτο σύστημα τοποθέτησης με αυτοκόλλητο, στο οποίο το στρώμα συγκόλλησης και η μονωτική πλάκα διατίθενται ξεχωριστά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχετε όφελος από το μειωμένο χώρο μεταφοράς και αποθήκευσης, λόγω του πάχους των 3mm της πλάκας. Άμεσα ξετυλίγεται μόνο την πλάκα στο ήδη τοποθετημένο υλικό μόνωσης και από επάνω τοποθετείτε το σωλήνα θέρμανσης επιφανειών – έτοιμο, χωρίς εργαλέια.

DSCN1996
rautherm-speed-klettsystem-06
FVTO RENOVA

Συμβατική Ενδοδαπέδια

Θαλπωρή και άνεση

Στην περίπτωση των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων ο χώρος πολλές φορές θερμαίνεται ανομοιόμορφα.
Ορισμένες περιοχές μπορεί να είναι κρύες και άλλες υπερβολικά ζεστές, έτσι δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα στον χώρο.
Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών REHAU θερμαίνουν εκμεταλλευόμενα τις χαμηλέςθερμοκρασίες της επιφάνειας και την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας με ήπια και ευχάριστη ακτινοβολία ενέργειας.
Σε αντίθεση με τα στατικά συστήματα θέρμανσης αποκαθίσταται η ισορροπία της ακτινοβολούμενης θερμότητας μεταξύ ανθρώπου καιτης επιφάνειας του χώρου και επιτυγχάνεται η ιδανική αίσθηση της θαλπωρής.
Η θέρμανση επιφάνειας της REHAU επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλον τον χώρο.
Χάρη στο υψηλό ποσοστό ακτινοβολίας των συστημάτων θέρμανσης επιφανειών REHAU η αίσθηση της θαλπωρής στην περίπτωση θέρμανσης γίνεται αντιληπτή ήδη σε αισθητά χαμηλότερη θερμοκρασία του χώρου.
Η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να μειωθεί έτσι κατά 1 °C έως 2 °C. Αυτό καθιστά δυνατή μια ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας από 6 % έως 12 %.
Λόγω της υψηλής θερμικής ισχύος ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών REHAU μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με λέβητες αερίου, αντλίες θερμότητας ή θερμικές ηλιακές εγκαταστάσεις.
Λόγω του χαμηλού ποσοστού ακτινοβολούμενης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης επιφανειών REHAU προκύπτει μόνο μια περιορισμένη ανακυκλοφορία του αέρα του θερμαινόμενου χώρου.
Η ανακυκλοφορία και η διασπορά της σκόνης ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Αυτό προφυλάσσει το αναπνευστικό σύστημα και όχι μόνο των αλλεργικών ατόμων.
Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών REHAU
– επιτρέπουν στο χρήστη την ελεύθερη διαμόρφωση του χώρου
– προσφέρουν στον αρχιτέκτονα ελευθερία στο σχεδιασμό
– μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού, π.χ. σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία,νοσοκομεία ή γηροκομεία

fussbodenheizung-rohre
productimage-478x478-sbuafjn7adhntwedm--lga--
asd
IMG_4700
rehau
teaserimage-138x98-yqfsv-oik6fxjkqttgzogw--
asdf