ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η σωστή υδραυλική εγκατάσταση κάθε σπιτιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κατάλληλη διαβίωση και σωστή υγιεινή, αλλά και εύκολη συντήρηση .

Πολλά κτίρια υποφέρουν από ζημίες και φθορές που κάποιοι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν μόνοι. Μια λάθος επιλογή συνεργάτη, μπορεί να δημιουργήσει αλυσιδωτά ή άλυτα προβλήματα στα υδραυλικά.

Στη dapedotherm προμηθευόμαστε και τοποθετούμε τα πιο σύγχρονα υλικά , υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Για μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης, που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργιά του κτιρίου για δεκαετίες.

VALSIR

Ο οίκος VALSIR Ιταλίας με μακροχρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη και κατασκευή υλικών αποχετευτικών συστημάτων διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές υλικών για κάθε εφαρμογή. Με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο η VALSIR προσφέρει συστήματα αποχέτευσης αυτοσβενόμενου πολυπροπυλενίου με στεγανοποίηση των συνδέσεων μέσω ελαστομερών δακτυλίων στις ειδικά διαμορφωμένες άκρες του σωλήνα και των εξαρτημάτων. Διαθέτει επίσης τη σειρά SILERE που προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου έναντι των συμβατικών συστημάτων αποχέτευσης.

Υδραυλικά Valsir

Καταγραφή

Σωλήνες & Εξαρτήματα Αποχέτευσης Valsir

Καταγραφή

Σύστημα Αποχέτευσης Valsir

Καταγραφή

REHAU

Η dapedotherm προτεινει το σύστημα ύδρευσης RAUTITAN με την μοναδική τεχνική πρεσσαριστής σύνδεσης “Schiebehuelse” αποτελούν απόδειξη για το παραπάνω εδώ και δεκαετίες και σε διαφορετικές εφαρμογές. Κατά τη διάρκεια του χρόνου το συγκεκριμένο σύστημα εξελίσσεται συνεχώς με στόχο την προσφορά νέων λύσεων και υλικών. Έτσι προσφέρει π.χ. ειδικές ιδιότητες υγιεινής και ασφάλεια με μέλλον όσον αφορά την εφαρμογή της εγκατάστασης της ύδρευσης αλλά και για την σύνδεση θερμαντικών σωμάτων.
Σχετικά με την κτιριακή αποχέτευση η Rehau με το RAUPIANO PLUS προσφέρει ένα οικονομικό σύστημα αποχέτευσης, το οποίο ενδείκνυται για την ιδιαίτερα μειωμένη μετάδοση ήχου.

Υδραυλικά REHAU

Καταγραφή